Popularni postovi

Ljekovite trave?

Ljekovite trave da ili ne?Često se nameće pitanje treba li vjerovati travama.Njihova štetnost ili dobra strana.Ne znam samo zašto se to pitanje toliko pokreće kad svi znamo da se skoro svi lijekovi proizvode baš od trava.
Hemijom izvuku iz njih sve ono najbolje ,vjerovatno, opet ko zna. Onda je to tableta u kojoj su razne trave i ko zna sta još.
Ljekovite trave su super samo ih treba znati koristiti i početi koristiti na vrijeme.
Nisu u pitanju ljekovite trave već travari.Svako danas hoće da bude travar i to za sve boljke i biljke.Moguće je sve to da se može al ne preko noći da postaneš to i da budeš super uspješan travar.U mojoj porodici bavljenje ljekovitim travama je normala al samo za neke vrste bolesti.Bolje rečeno samo ono što je provjereno i već dugogodišnja tradicija za koju se trudimo da ne izumre.Liječenje neplodnosti,cisti na jajnicima i dojkama,čišćenje jetre...Ovo je nešto što je za mene prihvatljivo.Svako prema svojim mogućnostima i znanju al bez pretjerivanja.Kad bi se svi ograničili na ono za šta su sigurni ne bi bilo nus pojava zbog kojih mnogi odustaju od liječenja travama.Ljekovitim travama samo treba mnogo više vremena već lijeku.....

tags:liječenje ljekovitim travama,

No comments:

Post a Comment