Popularni postovi

Gatanje u grah II dioGatanje u grah se nastavlja.mala škola za gatanje u grah vas neće iznevjeriti,ovdje ćete naučiti ono što sigurno niste znali.Obično ljudi kad moraju da završe neke poslove , imaju neki plan ili želju požele da nekako unaprijed saznaju šta će biti ili bolje rečeno da imaju neku smjernicu.

Nema veze da li vi znali ili ne gatati u grah možete ovo pokušati da vidite je li dobro to što ste isplanirali,hoćete li sresti neku osobu i sl...
Uzmete 41 grah ,zamislite šta hoćete puhnete u grah tri puta.Na sredinu izdvojite tri graška,a ostatak podijelite na dvije kamare.
Odvajate s kamare po četiri graška sve dok vam ne ostane tri ili pet zrna,samo to dvoje važi za ispunjenje zelje. Tako isto i na drugoj grupici.Sve drugo je uzaludno.Ako ostane pet graškova znači da vam se želja puni s velikom brzinomi i da je sve super....
Ako ostanu tri graška onda uzmete sa svake kamarice gdje su po tri graška po jedan.
S desne kamare uzmete u desnu ruku , s lijeve u lijevu ruku i onaj srednji uzmete i stavite pod jezik.Bez riječi izađete napolje i čekate da čujete šta će neko da kaže.
Uglavnom prva riječ što čujete mogla bi da se poveže s vašom željom i njenim ispunjenjem.
Za ovakvo gledanje se ne razgrče dalje grah već samo da se vidi da ili ne za ispunjenje želje.....


tag:gatanje u grah,ispunjenje želje,graška,41 grah,

No comments:

Post a Comment