Popularni postovi

Jedan plus za stranicu

SUNCE ŠTETNO ILI NEZdravlje treba sunca.Čovjek reklamira ili prezentira ,ne znam ni sama što,kako čovjek može da živi od sunca bez hrane valjda i vode .Kaže da treba da svaki dan po nekoliko trenutaka bosih nogu stati na zemlju okrenuti ruke prema suncu i lice i sakupiti malo sunčeve energije.Svakim danom sve više i više dok ne dodješ  do trenutka da ti hrana i ne treba .Ko to koristi kao super je zdrav čovjek.Za nepovjerovati ali ko zna.
Svaki dan gledamo i slušamo o novim saznanjima o ljekovitosti sunca a još više o njegovoj štetnosti.Ako mislimo sami sebi dobro moramo što više da se pokrijemo i sakrijemo od sunca.Naočale obavezno da ga ne vidimo ni ono nas.Svaki dan se sve više priča o njegovoj štetnosti.
Razmišljam tako kako da idemo na more da se sunčamo kad nas sve upozoravaju da izbjegnemo svaki susret sa suncem.Vjerovatno hoće da prodaju što više krema za sunčanje....
Na moje veliko iznanedjenje u jutarnjem programu neke tv sam gledala nešto skroz kontra od onoga što slušam i čitam svaki dan.Tako kažu da i sankanje na snijegu može djelovati na organizam štetno kao i plivanje ili sunčanje.


tag.sunčanje,sunce,skijanje,naočale

No comments:

Post a Comment