Popularni postovi

KIROPRAKTIKA

Nekad davno sam čula za kostolomca koji namješta kičme i  kosti namješta da te više ne bole.Jedan takav tretman bio mi je neophodan .Iskoristila sam tu mogućnost da odem u obližnje banje na tretman kod doktora koji se bavio s tim.Pročitala sam na vratima tad prvi put da je u pitanju kiropraktika.Kad sam ušla kod doktora i pripremila se za tretman bila sam šokirana.moja kičma je pucala ko da se pruče lomi.Mislila sam, sad sam gotova.Nije to bio bol nepodnošljiv ,već u nekom trenutku šokantno jak i odjednom sve se lomi u vama.
Ma ne znam ni sama kako me taj čovjek smota i razmota uz takve zvukove mog tijela da sam se stvarno uplašila.Kad je bilo sve gotovo ustala sam i krenula da se obučem osjećala sam se ko da lebdim po zraku.Sve mi je nekako bilo nestvarno.

Doktor Vijekoslav Grgić mi je rekao da bi trebala da dođem još nekoliko puta pošto sam bila baš zakržljala.Svi moji problemi su u trenutku nestali.Poslije dan ili dva počela sam da se vraćam u normalu.
Otišla sam još dva puta kod doktora na isti tretman.Bila sam oduševljena rezultatima.Danas poslije toliko godina bi rado na jedan takav tretman al više nisam sigurna u sve te silne ljekare koji niču preko noći.
Valja rizikovati,jer na taj način možemo pomoći samo sebi.Pomoći svojoj kičmi znači pomoći cijelom tijelu.

tags:kiropraktika,kičma,kosti,

2 comments:

  1. a gde se nalzi taj doktor kiroprakticar.. u kom mestu ili gradu..ima li adresu i broj telefona tak kiroprakricar..bilo bi dobro da napises sve podatke tog kiroprakticara da bi svi ljudi koji citaju ovu stranicu mogli naci lke kod njega..hvala unepred..

    ReplyDelete
  2. Hvala na posjeti....Ovaj kiropraktičar se nalazi u Zagrebu.Ukucajte njegove ime i prezime i dobit će te sve informacije.Vjerujem da svaki veći grad ili lječilšte imaju nekog pouzdanog kiropraktičara.

    ReplyDelete