Popularni postovi

Jedan plus za stranicu

MENOPAUZA

 Menopauza je problem koji preživljava skoro svaka žena.Neko ima blaže a neko jače simptome.Uglavnom kad žena maši 40 god počinje nešto ko zna šta al odmah svi se usmjeravaju na klimaks.
Neraspoloženje,vrućine,hladnoće,razdražljivost,gubitak koncentracije......Ima još mnogo toga na šta se žene žale a odmah kažu klimaks.Pa ne mora da bude,ima još mnogo razloga koji daju iste probleme.žene ko žene odmah se posvećuju tome zanemaruju sve drugo.Možda imaju probleme s kičmom,živcima,cirkulacijom vrlo često i nemaju nikakav zdravstveni problema već samo problem u porodici koji ne mogu da riješe ili ne  znaju,pa se osjećaju bolesno......Ma za početak učinite nešto za sebe da budete lijepi i da se osjećate poželjno.Otiđite negdje da se opustite .Radite nešto što volite odmah će vam biti lakše bila menopauza ili ne. 

tags:menopauza,žene,

1 comment:

  1. Bas se pribojavam menopauze, ako netko traži detaljnije informacije može ih pronaći na Plivinoj stranici, puno korisnih članaka i savjeta. http://www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/26464/Znakovi-i-uzrok-menopauze.html

    ReplyDelete